Præsentation

Præsentation -GreteDagplejen er i færd med at blive til en MINIBØRNEHAVE. Hjemmesiden opdateres med de nye oplysninger snarest.

 

Grete Lyngdorf

Oprindeligt uddannet folkeskolelærer fra Skårup Statsseminarium på Fyn. Senere uddannede jeg mig til steinerlærer på Audonicon i Skanderborg. Jeg har arbejdet som klasselærer på Rudolf Steiner Vestskolen i Brabrand og Rudolf Steinerskolen i Skanderborg sammenlagt ca. 20 år.

Fra 2006 - 2008 rejste Hans og jeg med vore 2 piger på dengang 10 og 13 år til Vancouver Island på den canadiske vestkyst, hvor vi arbejdede som frivillige i et ungt Camphill Community med voksne udviklingshæmmede. Under opholdet i Canada tog jeg en uddannelse som Neufeld Parent Educator. Jeg holder ved siden af dagplejen også kurser for forældre / pædagoger og lærere. Se evt. mere på neufeldkurser.dk
Efter vores sidste ophold i Canada fra august 2012 - 2013 fik jeg meget lyst til at arbejde med små børn, og har siden 1. januar 2014 drevet den private dagpleje Lillebjørn beliggende i Hertha Levefællesskab i Herskind, fra den 1. marts sammen med Hans.  Pr. 1. september 2014 flytter vi dagplejen til vores hjem i Skanderborg, på Martin A. Hansensvej 3, hvor vi er godkendt til at have 6 dagplejebørn.

Hans Knæhus
Præsentation - HansJeg er uddannet steinerlærer og -pædagog, og har været gruppeleder i Børnehaven Babuska i Skanderborg i 8 år. Derefter var jeg børnehave-klasselærer på Rudolf Steinerskolen i Skanderborg i 2 år. Desuden har jeg arbejdet en årrække som biodynamisk gartner, både herhjemme og i Canada. Som pædagog har jeg elsket at bringe håndværk og maling/tegning og musik til børnene, og i det hele taget fest og glæde. Jeg er en god eventyrfortæller, for jeg var så heldig selv at have en mor, som fortalte os børn mange eventyr.